skip to Main Content

Юридична компанія «Право-Сфера» надає комплексні послуги для фізичних та юридичних осіб з оформлення шенгенської візи  в місті Києві і по Київській області.

Оформлення шенгенської візи в Італію Італія — ​​країна, яку люблять мандрівники-оглядачі, поважають гурмани, боготворять шанувальники шоппінгу. Все, що може вмістити в собі вираз «захоплююче дозвілля» знаходиться тут. Рим, Венеція, Мілан, Неаполь, Венеція — складно виділити якесь одне місто, щоб розкрити повне враження про цю країну. Тому шанувальників цієї країни завжди була велика кількість.

Оформлення шенгенської візи в Італію не сильно відрізняється вимогами до оформлення в інші країни. Вам також треба буде займатися заповненням анкети для отримання візи, надавати квитки і закордонний паспорт, наявність медичного полісу та фінансового статусу. Це основний перелік необхідних паперів, для оформлення будь-якої іншої візи. Однак необхідно пам’ятати, що Вас можуть попросити додаткові документи. Варто нагадати, що всі документи (крім паспорта або документів, де є відомості про Вас на англійській мові) мають бути перекладені на італійську або англійську мову.

Після збору всіх необхідних документів Вам слід записатися на зустріч у Посольство, або ж візовий центр. Набагато надійніше звертатися безпосередньо до Посольства, оскільки у візовому центрі є можливість отримати неточну або зовсім невірну інформацію.

У певний час (Вам про це повідомлять) Ви приходите з пакетом документів, оплачуєте консульський збір.

Список необхідних документів:

  • Оригінал закордонного паспорта
  • Ксерокопія внутрішнього паспорта (всіх сторінок)
  • Ксерокопія ідентифікаційного номера
  • 1 фотографія 3,5 х4, 5 см, 75% площу особи
  • Довідка з місця роботи
  • Довідка з банку про наявність коштів на рахунку
  • Анкетні дані

Якщо у Вас немає бажання або часу займатися оформленням шенгенської візи в Італію Ви завжди можете звернутися за допомогою в нашу компанію. Тоді замість з’ясування різних юридичних нюансів перед поїздкою, Ви зможете присвятити час більш приємним турботам.

Тривалість перебування  Термін оформлення   Ціна
Туристична віза
7 днів   10 днів  125 €
10 днів   10 днів   150 €
14 днів  10 днів    175 €
30/90   10 днів   350 €
90/180   10 днів   600 €

Список необхідних документів:

  • Оригінал закордонного паспорта
  • Ксерокопія внутрішнього паспорта (всіх сторінок)
  • Ксерокопія ідентифікаційного номера
  • 1 фотографія 3,5 х4, 5 см, 75% площу особи
  • Довідка з місця роботи
  • Довідка з банку про наявність коштів на рахунку
  • Анкетні дані

Ми цінуємо Ваш час!

Задать вопрос

avatar
Back To Top