skip to Main Content

 Юридична компанія «Право-Сфера» надає комплексні послуги для фізичних та юридичних осіб з оформлення шенгенської візи в Чехію в місті Києві і по Київській області.

Оформлення візових документів в нашій свідомості асоціюється з необхідністю відстоювати довгі черги, по сто разів переписувати заяви, і … чекати відмови. Щоб Ви не відкладали довгоочікувану поїздку, не витрачали даремно час і сили, компанія «Право-Сфера» оформить усі документи. Вам залишиться тільки під’їхати в офіс і забрати візу.

Оформлення шенгенської візи в Чехію  Чехія, а ще конкретніше — Прага, діє неначе магніт своєю загадковістю, затишними вулицями, красивими архітектурними спорудами, смачною кавою. В принципі в будь-який час року від бажаючих відвідати цю країну, і саме це красиве місто немає відбою. Але багатьом бажаючим також і оформлення візи в Чехію здається загадковим і непростою справою, яке здатне зачинити всі плани подальшої поїздки. Як же можливо оформити Шенгенську візу в Чехію?

Оформити візу в Чехію.

1. Оформити шенгенську візу в Чехію Ви прямуєте за адресою Посольства Чехії в Україні, де починаючи з першого числа січня 2012 року необхідно реєструвати свою заяву на подачу короткострокової візи на 90 днів за допомогою системи візапойнт. Реєстрація є обов’язковою і без неї Вам просто не почнуть оформляти шенгенську візу в Чехію. Оформляти можна самому, а можна попросити іншу особу.

2. Зайшовши на сайт посольства, робимо роздруківку анкети. Уважно її заповнюємо.

3. Найвідповідальніший і нелегкий момент— збір і подача документів.  Вам потрібно буде надати наступні папери: квитки на поїздку, документ з місця роботи, медичний поліс, суму на рахунку банку, закордонний паспорт, документ, що підтверджує, що Ви забезпечені житлом. На жаль, не виключена можливість, що можуть знадобитися ще якісь документи, про які Ви не дізнаєтеся відразу. Необхідно запастися терпінням. Подавати документи для отримання Шенгенської візи в Чехію слід у візовий відділ, де Ви також оплачуєте консульський збір. Там  Вам також повідомлять, коли Ви зможете забрати візу.

Тривалість перебування   Термін оформлення  Ціна
Туристична віза
 8-10 днів    14 днів    280 €
 15/30 днів   14 днів    350 €
 Бізнес віза  
60/180 днів  14 днів  600 €

                                                                                        Ми цінуємо Ваш час!

Задать вопрос

avatar