skip to Main Content

Словаччина – це країна по-європейськи розкішна, але в той  же час — затишна та домашня. Привабливість держави пояснюється великою кількістю дуже красивих місць, зокрема — печер, водоспадів і замків. Серед знаменитих печер, найголовніша, звичайно ж, Добшінська Крижана печера, яка розташовується на території заповідника Словаччини — Словацького Рая.Стени печери практично в будь-який час року покриті льодом, що надає печері зачаровуючий вигляд.Турістам відвідувати її можна в період від середини травня до початку жовтня місяця. Знаменита в Словаччині Деменівська печера Свободи, відома як найдовша печера. Її протяжність складає 6,5 км. Кількість Оформлення шенгенської візи в Словаччину печер сприяє в Словаччині проведенню спелеотерапії, тому частина туристів відвідують цю країну і з метою налагодити здоров’я.

Добре проводити відпочинок у Словаччині взимку, шанувальникам гірськолижного спорту. Достатня наявність різновидів баз, підготовлені траси, сприятливий зимовий клімат і чисте повітря сприяють припливу туристів щороку.

Для громадян України, які бажають відпочити і насолодитися красивими видами і природними ресурсами, необхідно оформити шенгенську візу до Словаччини. Це можна зробити в Посольстві Словацької республіки, розташованому в містах Києві чи Ужгороді (там знаходиться Генеральне Консульство). Віза робиться безкоштовно, оформляється в середньому тиждень або днів 10. Вам для оформлення шенгенської візи в Словаччину необхідно буде подати такі документи:

  • заповнена візова анкета
  • закордонний паспорт, який повинен бути дійсним ще три місяці мінімум після повернення з країни
  • документ, що підтверджує наявність достатності фінансів (наприклад, дорожній чек або довідка з банку)
  • 2 кольорових фото
  • копії всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорта
  • довідка з місця роботи, де вказані посада і оклад
  • медична страховка
  • копія ІК

Крім цього, для оформлення шенгенської візи в Словаччину, Вас можуть попросити представити які-небудь додаткові документи.

 Можна займатися оформленням візи самостійно, а можна заощадити час і сили тільки для поїздки, а візу отримати від фахівців компанії «Право-Сфера».

Тривалість перебування   Термін оформлення   Ціна
 Термін оформлення  
10-14 днів  14 днів    320 €

Ми цінуємо Ваш час!

There are no comments yet

  • Hello, guest

ПОЛУЧИТЕ СКИДКУ 30% 

До 30.09.2018 скидка 30% на все услуги миграционного права