skip to Main Content

Юридична компанія «Право-Сфера» надає комплексні послуги для фізичних та юридичних осіб з оформлення шенгенської візи в Швейцарію в місті Києві і по Київській області.

Чим у першу чергу приваблює сучасних туристів Швейцарія? Чи тільки великою кількістю прекрасних гірськолижних трас, красивими і зачаровуючими погляд пейзажами, старими замками? Аж ніяк. Велика частина любителів відвідує цю чудову країну через сервіс високої якості, кількість публічних людей, яких можна зустріти поруч на лижних трасах. Швейцарія досить дорога країна. Але це однозначно ціна якості.

Оформлення шенгенської візи в Швейцарію Для бажаючих відвідати країну необхідно оформити шенгенську візу до Швейцарії. На співбесіду до Посольства Швейцарії з приводу оформлення візи через відділ цивільних справ можна зв’язуватися, тільки якщо Ви збираєтеся укладати шлюб в Швейцарії, і Вам саме для цієї мети потрібна віза. Всім іншим треба записуватись на співбесіду або за допомогою колл-центру, або через інтернет-сторінку на сайті посольства. Там на сторінці сайту необхідно сплатити сервісний збір, який необхідний для запису на співбесіду. Для того щоб сплатити сервісний збір потрібно обов’язково принести з собою закордонний паспорт, де вказано номер, Ваші ініціали латинськими літерами.

Для запису на співбесіду, сплативши вже збір і отримавши на руки квитанцію про оплату, Ви проходите до Посольства, де детально розписаний алгоритм запису. Ви обираєте зручний для Вас день і дату для співбесіди з приводу отримання шенгенської візи в Швейцарію.

Прийти на подачу документів потрібно хвилин за 10 до співбесіди в Посольство, в певний день і час. Біля посольства потрібно також бути заздалегідь.

Якщо отримання шенгенської візи в Швейцарію актуальний для Вас питання, а часу на оформлення недостатньо, наші фахівці вирішать це питання швидко і ефективно. Вам залишиться тільки отримувати насолоду від красивого відпочинку в Швейцарії.

Список необхідних документів:

  • закордонний паспорт;
  • 2 фото розміром 3х4;
  • трудова книжка (оригінал) з копіями першої сторінки та останньої;
  • довідка з роботи (плюс переклад);
  • довідка з банку про достатню кількість грошових коштів (плюс переклад);
Тривалість перебування   Термін оформлення   Ціна
Туристична віза
7 днів    14 днів   350 €

 Ми цінуємо Ваш час!

There are no comments yet

  • Hello, guest

ПОЛУЧИТЕ СКИДКУ 30% 

До 30.09.2018 скидка 30% на все услуги миграционного права