skip to Main Content

Юридична компанія «Право-Сфера» надає комплексні послуги для фізичних та юридичних осіб з оформлення шенгенської візи в Іспанію в місті Києві і по Київській області.

Іспанія —- країна спекотного колориту, товариських і емоційних людей, красивої історії і батьківщина багатьох видатних особистостей. Іспанія — це ідеальне місце, як для любителів активного проведення часу, так і пасивного пляжного відпочинку.Оформлення шенгенської візи в Іспанію

 Для відпочинку необхідно оформляти шенгенську візу в Іспанію. Починаючи з 12 листопада 2007 року робити подачу документів на оформлення короткострокової візи в цю країну потрібно в Візовому центрі Посольства Іспанії в місті Києві. З червня 2010 українським громадянам відвідувати Посольство Іспанії в Україні не потрібно, а оплачувати консульський збір можна прямо у Візовому Центрі. Не платять консульський збір для оформлення шенгенської візи в Іспанію пенсіонери, які не працюють, діти у віці від 6 до 18 років та діти від 18 і до 21 років, які перебувають на утриманні батьків.

Отримання шенгенської візи в Іспанію виглядає, приблизно, таким чином:

  •  Ви збираєте і готуєте документацію, необхідну для отримання шенгенської візи в Іспанію.
  • Далі, записуєтеся на певний день, щоб подати документи.
  • Приходите з документами в певний день у Візовий Центр Посольства в Києві
  • Оплачуєте консульський збір.
  • Відстежуєте видачу паспорта з Посольства Іспанії в Україні у Візовий центр. Після передачі до Візового Центру його можна забрати.

    Документи для отримання шенгенської візи в Іспанію можна подавати також у Львові, Донецьку, Харкові та Одесі

 Якщо Ви зацікавлені у швидкому та ефективному отриманні шенгенської іспанської візи, наші фахівці в будь-який зручний момент допоможуть у цьому.

Список необхідних документів:

  • закордонний паспорт;
  • копія закордонного паспорта всіх сторінок (де є замітки)
  • 2 кольорові фото 3.5х4.5 (на білому фоні, 75-80% обличчя)
  • копія свідоцтва про шлюб / розлучення;
  • копії всіх сторінок внутрішнього паспорта;
  • довідка з роботи;
  • для студентів — довідка з місця навчання;
  • копія ідентифікаційного номера.
Тривалість перебування   Термін оформлення    Ціна
Туристична віза
30/30 днів  7 днів   300 €
30/90 днів   10 днів   350 €
90/180 днів   10 днів   500 €
Бізнес віза
 90 +90 / 360 днів    10 днів    1200 €

 

Ми цінуємо Ваш час!

There are no comments yet

  • Hello, guest

ПОЛУЧИТЕ СКИДКУ 30% 

До 30.09.2018 скидка 30% на все услуги миграционного права