skip to Main Content

 Юридична компанія «Право-Сфера» надає комплексні послуги для фізичних та юридичних осіб з оформлення шенгенської візи в Голландію в місті Києві і по Київській області.

Голландія — країна тюльпанів і вітряних млинів, з якими боровся знаменитий Дон Кіхот! Слідуючи його прикладу, спробувавши поборотися з чарівністю самої Голландії, у Вас точно нічого не вийде. Давня історія  просто зачаровує, а природа країни однозначно залишить слід у душі. Голландія — це в першу чергу, водна країна. Замовляючи тут водні тури, Ви зможете насолодитися прекрасними видами струмків, озер і водоймищ. Якщо Ви не тільки є шанувальником водного відпочинку, але і віддаєте перевагу проводити час активно, то також не будете розчаровані. Вибираючи маршрут (а в Голландії їх достатньо велика різноманітність, на всі смаки!), Можна прокотитися нОформлення шенгенської візи в Голландіюа велосипеді, зайнятися риболовлею, і навіть просто оглянути порт та його околиці.

Досить велика кількість подій поточного року напевно зробить Голландію дуже відвідуваною. Пройде святковий концерт у залі Concertgebouw. Відзначення 400-річчя побудови каналів, що вилилося у  значний прорив в історії країни. Святкує своє 130-річчя музей знаменитого голландського художника — Ван Гога. І багато інших.

Для відвідування необхідно оформлення шенгенської візи в Голландію. Подавати заяву на отримання шенгенської візи в Голландію можна як безпосередньо через Посольство, так і за допомогою Візового центру. Якщо Ви побажаєте звертатися безпосередньо до Посольства, то для подачі заяви на отримання шенгенської візи в Голландію необхідно попередньо записатися на прийом. Подавати заяву потрібно тільки особисто, в певний час. Буде  проходити також  співбесіда. Зазвичай рішення, щодо  видачі візи в Посольстві приймають протягом тижня або десяти днів. Причини затримки зазвичай пов’язані з необхідністю представити ще якісь додаткові документи.

 Список документів залежить від того, в якості кого і з якою метою Ви збираєтеся відвідати Голландію. Він може відрізнятися. Якщо, наприклад, Ви відвідуєте країну приватним чином, то необхідно представити:

    Заповнену анкету
    2 фото
    Закордонний паспорт
    Внутрішній паспорт, з копіями всіх заповнених сторінок
    Медичну страховку

Це не весь перелік, а лише основні пункти, оскільки консул, якщо це буде необхідно, може попросити представити Вас додатково ще якісь документи.

Тривалість перебування  Термін оформлення   Ціна
Туристична віза
7 днів    10 днів    120 €
10 днів    10 днів   150 €
14 днів   10 днів  180 €

Ми цінуємо Ваш час!

There are no comments yet

  • Hello, guest

ПОЛУЧИТЕ СКИДКУ 30% 

До 30.09.2018 скидка 30% на все услуги миграционного права